BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

bouwmaterialen bpg its rotterdam

Zoals gezegd leveren wij een totaalpakket voor ieder bouwproject. Er is dan ook nagenoeg geen bouwmateriaal dat wij niet in huis hebben. Van fundering tot aan het dak, voor iedere fase in elk bouwproject. Over welke bouwmaterialen  wij het dan precies hebben? Over bakstenen bijvoorbeeld. Een product dat in de Nederlandse architectuur veelvuldig wordt toegepast. Zowel ten aanzien van oude panden als in de ontwikkeling van nieuwe woonwijken. Het is daarom dat de vormen, tinten en formaten van bakstenen continu worden aangepast aan de trends in de markt.
Bij BPG ITS Rotterdam vindt u deze trends. Of over zakgoed. Zakgoed vol grind, cement, zand en mortels. Van verschillende A-merken en in elke prijsklasse. En dan laten wij ramen, binnenmuurstenen, isolatie, afbouwplaten, fundering & vloer, dakpannen, bevestigingsplaten, metalstud profielen en dakelementen nog even buiten beschouwing. U merkt: bouwmaterialen voor, bouwmaterialen na. Gerust een passie te noemen.

Monteren

BPG ITS Rotterdam levert niet alleen bouwmaterialen. Wanneer gewenst helpen wij u ook deze te monteren. Ten aanzien van eenvoudige, maar ook voor de meer complexere bouwprojecten zijn wij dan ook een meer dan geschikte partij. Zo leveren wij niet alleen al jarenlang specifieke bouwmaterialen voor de scheepsindustrie, wij monteren betreffende bouwmaterialen ook. Onze projectafdeling is namelijk gespecialiseerd in het aftimmeren van scheepsinterieurs of van houten dekken. Enkele voorbeelden van producten die wij de offshore branche hebben geleverd?

- Zwaar balkhout (remmingswerk, stuwage, lining, fixing, sjorren)
- Multiplex / plaatmaterialen (overzeese ladingen, sjorren, verpakken, services)
- Scheepsdekken of dekken voor platforms, vervaardigd van (hard)hout
- Aftimmeren van scheepsinterieurs
- Het maken van kratten voor beschermen van o.a. stingers, hamers, scheepsschroeven, boren en pijpen.

 


 
Bel mij