BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

hout bpg its rotterdam

Hout is praktisch en veelzijdig. Bovendien bewerkbaar en zeer duurzaam.  Wij beschouwen hout dan ook als een zeer essentieel bouwmateriaal binnen ons assortiment. Dat is terug te zien in onze houthandel, want ons aanbod is veelzijdig en divers. Onze ruime voorraad bestaat voornamelijk uit zachthout en hardhout. Welke van de soorten hout voor u geschikt is, hangt af van het doel waarvoor u het wenst te gebruiken. Zo is hardhout sterker en doorgaans meer geschikt voor buiten dan zachthout. Zachthout is vooral praktisch ten aanzien van kapconstructies, binnenkozijnen en stijl- en regelwerk. Vurenhout is hierbij de meest verkochte en verwerkte houtsoort, dat vooral wordt toegepast in daken, gevels, constructies en vloeren. Verder vindt u in onze houthandel vele soorten en maten bewerkt en geprofileerd hout: ideaal voor aftimmerwerk als plinten, schroten, meubelpanelen of vloeren. Houten planken dus in elke maat en vorm verkrijgbaar. Handig toch?

Overige toepassingen hout

Op zoek naar kwalitatief goed hout voor uw gevel of boeidelen? Wij hebben geprepareerde boeidelen, gemodificeerde houten rabatdelen en western red cedar in ruime mate voor u klaarliggen hier. Ook de carosseriebouwer en de maritieme sector zal bij ons vinden waarnaar ze op zoek zijn: onze voorraad vloerdelen is ruim en verkrijgbaar in de meest gangbare profileringen en afmetingen. Een bepaalde maat onverhoopt niet op voorraad? Geen enkel probleem, want onze timmerfabriek stelt ons in staat elke gewenste maat direct te produceren. Vraag onze medewerkers naar het geschikte hout voor u: elke toepassing vraagt immers om een specifieke houtsoort. 


 
Bel mij