BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

over bpg its rotterdam

 

Uw bouwproject beginnen bij BPG ITS Rotterdam? Een verstandige keuze. Want naast dat u bij ons alle bouwmaterialen kunt vinden, denken wij ook graag met u mee. Ons servicegerichte en vakkundige personeel heeft hierbij voor elke probleem een passende oplossing. Vooral omdat ze exact weten wat er speelt. Bovendien treft u bij ons bouwmaterialen die bij reguliere bouwmarkten niet te verkrijgen zijn: bouwmaterialen van een hoge kwaliteit en ook nog eens scherp geprijsd.

Professioneel personeel

Flexibel, geïnteresseerd en professioneel. Dat is wat wij zijn. Dit moet ook wel, want de bouwmaterialenmarkt is enorm bewegelijk. En omdat wij voortdurend om ons heen kijken, weten wij exact wat er allemaal speelt. Welke bouwmaterialen zijn van toegevoegde waarde, welke bouwmaterialen voldoen niet meer aan de door ons gestelde criteria? Deze dynamiek vraagt veel van onze medewerkers. Daarom vinden wij het investeren in personeel ook zo belangrijk: in kennisniveau, in aantal. Want wij willen de klant snel en goed kunnen bedienen. Via een optimale bezetting richting optimale klanttevredenheid. Dit betekent dat er bij ons op de vloer altijd genoeg personeel rondloopt. Mensen die precies weten waarover ze praten. Professionals op elk vakgebied. Vakbekwaam en servicegericht. Omdat ze interesse hebben in alles rondom bouwmaterialen én de klant.

De BPG-groep

Altijd de klant centraal stellen. Dat is waarvoor wij staan. De beslissing om in 2010 lid te worden van de BPG-groep was dan ook een logische stap. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Bovendien zijn alle lelden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid.  


 
Bel mij