BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in.

plaatmateriaal bpg its rotterdam

Ook plaatmateriaal beschouwen wij als een belangrijk bouwmateriaal. Plaatmateriaal staat immers aan de basis van vele bouwprojecten. Daarnaast is plaatmateriaal onmisbaar bij de afwerking en afronding van een project. Vooral de veelzijdigheid en toepasbaarheid van het materiaal maakt zowel de vraag als het aanbod hoog. Constructies, renovaties, gevels en daken. Een aanbod dat trouwens in alle maten verkrijgbaar is en geschikt voor alle toepassingen. Hout, multiplex, MDF, betonplex, OSB, underlayment of dakplaten. Gegrond of ongegrond. Voor zowel interieur als exterieur. De diversiteit in ons aanbod maakt de keuzemogelijkheden buitengewoon groot. Daarom is het prettig dat u voor aanbevelingen, toelichting en specifieke vragen altijd bij onze medewerkers terecht kunt. Zij stellen zich namelijk op de hoogte van alle ontwikkelingen ten aanzien van plaatmateriaal en weten hierdoor exact wat er speelt.

MDF

Omdat wij weten dat plaatmateriaal aan de basis staat van veel bouwprojecten, weten wij ook dat plaatmateriaal van een hoge kwaliteit moet zijn. Zowel onze MDF platen en platen hout als spaanplaat uit ons assortiment voldoen hiermee aan de actuele regelgeving omtrent duurzaamheid. MDF is overigens een veelgebruikt materiaal. Vooral omdat het enorm breed toepasbaar is. Hoe het ontstaat? MDF is een samenvoeging van gedroogde houtvezels die door middel van harsen en persen met elkaar worden verbonden. MDF is zo populair omdat het makkelijk te bewerken is, niet splintert, zeer buigzaam is en als materiaal niet of nauwelijks 'werkt'. Anders gezegd: MDF is minder vatbaar voor zwellen of krimpen. Bovendien heeft het ten opzichte van hout een hoger breekpunt, een betere lijmvastheid en is het meer slijtvast. Onze medewerkers kennen de mogelijkheden en helpen u graag verder. Met een scherpe blik richting een passende oplossing.

Wist u trouwens dat wij plaatmateriaal in elke gewenste vorm zagen, frezen en boren? Ook het plaatmateriaal voor u gronden doen wij graag.


 


 
Bel mij